domingo, noviembre 9

On estan els "Amo a Laura" versionats?

És curiós lo ràpid que es mou tot en el món d'Internet.
Després de la sortida del famós vídeoclip de "Amo a Laura", The Hapiness, es van penjar molts més vídeos seguint amb la mateixa idea per amb nous missatges. Aquí podeu llegir els més coneguts:

Amo a Laura, versió ‘Mama Chicho' per "Cena de Empresa Productions". Sobre les imatges de l'original aquests quatre candorosos comencen a ballar al son d'aquella icona del "despelote" catòlic dels primers anys de Telecinco: les Mama Chicho. El contrast no té desperdici.

Pantallazo Amo a España, per Los Pépines. Obra i gràcia dels Ninots de El Guiñol, que tampoc s'han pogut resistir a l'efecte "Amo a Laura" brindant tres minuts de la seva interpretació política amb la cançó.

Amo a Laura Bush (Love means waiting). El president Bush ama a la seva Primera Dama, i n'hi ha que han trobat una via per a Pantallazo - en castellà amb subtítols en anglès - l'essència del sentiment que lliga a la "mamà" i al "papà" nordamericans. Aixó sí, amb un italià sortit disposat a fotre la seva relació.

Pantallazo Amo a Laura, versió Buenafuente. Sí, el mismíssim Buenafuente va començar en directe i amb guitarra en mà a cantar el "Amo a Laura" davant d'un públic entregat que es sabia la lletra de principi a final.

Aman a Laura, segons Ana i Boris de Channel 4 Pantallazo. Ells no podien ser menys, així que es van llençar a versionar el videohit amb resultats impossibles de treure ni de la retina ni de la memòria.


Ara farem un experiment. Intentarem trobar aquests vídeos al Youtube i ens trobarem amb una sorpresa moooolt curiosa:


"Este vídeo ya no está disponible debido a una reclamación de copyright realizada por Viacom International Inc."


L'únic clip que encara podem trobar al portal de vídeos és el de "Amo a Laura Bush". Per tant, ja que el tenim, anem a veure'l:



És una pena que el Youtube comenci a assemblar-se al problema que té la Sexta i "Sé lo que hicistéis" amb les imatges de Telecino...

No hay comentarios: