domingo, noviembre 9

Canta las 40 con Pringles

Fa uns mesos va aparèixer una campanya interactiva de PRINGLES i LOS 40 PRINCIPALES on es feia participar el públic en una web per personalitzar cançons i enviar-les als amics. En aquesta campanya, que es va fer del 9 de juliol al 30 de setembre, hi havia també un concurs de gravar una cançó i pujar-la a la web (on havies d'inscriure't prèviament). Els guanyadors obtenien la consola Play Station 2 juntament amb el famós joc Guitar Hero 3 (guitarra inclosa).

La idea original venia de la famosa expressió "cantar los 40", que no és més que "fotre bronca", i a la web de la campanya es podien versionar temes coneguts de diferents estils de música (des de hip hop fins al rock) canviant algunes de les frases de la cançó escollida per d'altres ja proposades. D'aquesta manera, es podia gravar un missatge dirigit a algú amb qui tens un problema en concret i li vols comunicar.

Anem a posar un exemple:

"Estoy quemado, me sienta mal [...]
[...]OPCIONS:
este ruido infernal
tu mal humor al despertar
que no me pares de llamar
que nunca digas la verdad
que nunca pienses en limpiar
que no me lleves a cenar
que te escaquees al pagar
tenerte siempre que esperar
que solo pienses en comprar

Somos [...]
[...] OPCIONS:
vecinos
amigos
colegas
pareja
familia
hermanos
ex-novios

Y qué más da. Ya no te queda más remedio que escuchaaaaaaaaarrr"

Així doncs, amb la cançó escollida i la lletra preparada, es podia escoltar el resultat final i enviar-ho per email a qui ens interessés. Una proposta divertida per enviar als nostres coneguts les queixes que tenim d'ell.


Aquí podem veure els diferents estils de música que he comentat anteriorment: Hip Hop, música estil Texas, Rock i Rumba. No són gaires, com tampoc hi ha molta possibilitat d'escollir cançó (només donen una per estil) ni molta varietat de canvi de lletra. Aquesta és la pega que trobo a la campanya però, tot i així, puc dir que em va fer molta gràcia rebre el mailing de la promoció a la meva bústia d'entrada electrònica, tanta que vaig anar directa a la web a provar-la. I això ja és important!

Finalment, us deixo la web per si us interessa donar un cop d'ull:

http://www.cantalas40conpringles.com/

I, pels més atrevits, us animo a crear la vostra pròpia cançó (que també es pot cantar per lliure!) i enviar-li a qui vulgueu.. Si teniu queixes sobre la meva persona, ja sabeu també!

"Los 40 Principales posen el punt musical i Pringles el punt divertit".

1 comentario:

Blanca dijo...

Marta tenss raó! es super guai, quina pena que ja no estigui perqe era la canya, pero el millor era el bocata de jamó y quess...
:D

VINGGA MARTAA PETONSSSS